Murat Keskin Özel Eğitim İlkokulu
Aratol Bahçeli Mahallesi, 158/Kule Sokak, No112, Merkez/AKSARAY

VİZYON

Zihinsel engelli bireyler ve aileleri tarafından her zaman tercih edilen, okula gelen her öğrencinin, yaşam boyunca kullanacağı bilgi ve becerilerle donatılacağına inanılan, tüm öğrencilerin mutlu olacağı, değişime ve gelişime açık, yenilikleriyle öncü ve lider bir kurum olmaktır.

MİSYON

Normal eğitim öğretim ortamlarından yararlanamayan, hafif düzeyde zihinsel engelli bireylerin temel akademik eğitimlerini sağlamak, onları günlük yaşamda kullanacakları bilgi ve becerilerle donatmak, temel eğitimleri sağlanan öğrencilere mesleki beceriler kazandırarak, sosyal sorumluluk bilinciyle zihinsel engellilerin de üretken bireyler olmalarını sağlamaktır.

Derslik :-21
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim vardır.

Tam gün eğitim vardır.

Merkezi ısıtma (Doğal gaz)

Öğrencilerimiz ücretsiz servislerle taşınmaktadır.

Okulumuz Aksaray Valiliğine 8.3 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Aksaray İl merkezi Aratol Mahallesi´nde Aksaray-Konya yolu üzerindeki Polis Meslek Yüksek Okulu´nun arkasındadır. Okulumuzun yanında Güzel Sanatlar Lisesi vardır.